RETOURNEREN

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je je Mañana Mañana product, om welke reden dan ook, toch wilt retourneren. Mocht dit het geval zijn, dan kan dit binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Let op: producten die speciaal voor jou gemaakt zijn, kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Tijdens deze termijn willen we je vragen om voorzichtig om te gaan met het product en de verpakking. Als je je product wilt retourneren doe dat dan in de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren. Voordat je je product retourneert zouden we dit graag van je vernemen. Je kunt je ordernummer en reden van retour mailen naar info@manana-manana.nl.

Producten kunnen geretourneerd worden naar:

Mañana Mañana
Utrechtsedwarsstraat 67HS
1017WC Amsterdam

KOSTEN RETOURNEREN

Houd er rekening mee dat de verzendkosten van het geretourneerde product voor de consument zijn. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen. We adviseren om gebruik te maken van een Track & Trace code, aangezien we niet verantwoordelijk zijn indien het pakketje verloren gaat.

Na het ontvangen van je retourzending zullen wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

PRODUCT OMRUILEN

Heb je een product ontvangen dat je wilt ruilen voor iets anders? Stuur dan een mail met je ordernummer en het gewenste vervangende product naar info@manana-manana.nl.