ZEG, LEG EENS UIT. WAT IS MAÑANA MAÑANA?

Dat zullen we je eens haarfijn uitleggen, maar allereerst: welkom, gezellig dat je er bent. Mañana Mañana is een online platform en lifestyle label, opgericht door Nina Nijland in 2017. Toen Mañana Mañana twee jaar bestond begon het te knagen: Nina’s droombaan had inmiddels plaatsgemaakt voor een functie waar ze helemaal niet zoveel plezier uit haalde: het manusje van alles. De wens voor het vinden van een perfecte zakenpartner groeide. Haar ideale zakenpartner bleek al die tijd al binnen handbereik en zo maakte Brit Smits in mei 2020 haar entree binnen het bedrijf. Naast een vriendschap van tien jaar delen Brit en Nina nu ook een bedrijf. Nina is verantwoordelijk voor het creatieve proces van A tot Z, Brit voor de logistieke zaken en de financiën.

Onze missie? Een inspirerende levensstijl en leefomgeving mogelijk maken voor iedereen die op een esthetische en ethische wijze keuzes wil maken. Mañana Mañana is een plek op het wereldwijde web waar we proberen je de wereld eens door een andere bril te laten bekijken. Je te inspireren als je het even niet meer weet. Of je gewoon lekker te maken met mooie dingen waar je blij van wordt.HET ONLINE PLATFORM

De content die op Mañana Mañana te vinden is, is onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kun jij heel eenvoudig kiezen waar je op dat moment behoefte aan hebt. En weten wij zeker dat we je niet vermoeien met dingen waar je totaal niet op zit te wachten.

Mañana Mañana is letterlijk en figuurlijk voor iedereen, altijd en overal bereikbaar. Qua onderwerpen vinden we het belangrijk om te laten zien dat het leven om meer draait dan alleen het zwaaien met Chanel tassen, zoals in onze optiek tegenwoordig vaak wordt geïnsinueerd door (online)contentmakers. Wat je hier wél kunt vinden is onder andere interieur inspiratie, doe-het-zelf projecten, tips voor leuke uitjes en plekken, persoonlijke verhalen, tips voor een duurzame levensstijl, recepten en nog veel meer fijne inspiratie. Onze boodschap: eerlijkheid duurt het langst. Mañana Mañana is dan ook een platform voor vrouwen (jullie zijn natuurlijk ook welkom, jongens) die creatief, nuchter, ambitieus en zelfvoorzienend zijn, maar er ook voor openstaan om zichzelf te ontwikkelen.HET LIFESTYLELABEL

Bij een inspirerende en eigenzinnige levensstijl horen natuurlijk ook producten die jou helpen om jouw dagelijks leven precies op diezelfde manier in te richten. Met die insteek, en omdat we graag producten willen creëren die we zelf nog nergens zijn tegengekomen, ontwikkelen we ieder halfjaar een collectie met producten die we zelf ontwerpen of verzamelen.

Alle producten in de collecties van Mañana Mañana zijn door Nina ontworpen, of met veel aandacht door haar bij elkaar gezocht. Dit allemaal vanuit haar perceptie op stijl en smaak. Deze stijl kun je naar onze mening het best omschrijven als opgewekt, eigentijds, bont en excentriek. Met roze en beige als favoriete hoofdkleuren. Nieuwsgierig? Alle producten vind je hier. Ethiek staat, naast esthetiek, heel erg hoog op ons lijstje. Al onze producten worden op een duurzame manier vervaardigd om onze aarde zo min mogelijk tot last te zijn en juist een stukje mooier te maken. Iedereen in de productieketen verdient een eerlijk salaris, mensen hebben een fijne werkomgeving en alle materialen waarmee we werken worden met zorg geselecteerd.MAÑANA MAÑANA STUDIO

Naast een online platform en lifestylelabel, runnen we ook een eigen ontwerpstudio: Mañana Mañana Studio. Vanuit Mañana Mañana Studio nemen we externe opdrachtgevers aan de creatieve hand in de uitvoering en begeleiding van verschillende projecten. We zijn op creatief gebied vrijwel voor alles te porren, maar specialiseren ons in interieur styling, grafisch ontwerp en content creatie. Zo bemoeiden we ons met de inrichting van Van Der Valk Hotel Breukelen, verzorgden we de volledige vormgeving en illustraties voor het boek ‘Op je lijf geschreven’ van Mayra Louise en maakten we content voor de online kanalen van selfcare brand Rock Your World en online supermarkt Crisp

Ben je geïnteresseerd in de diensten en bijbehorende tarieven van Mañana Mañana Studio? Stuur dan gerust een mail naar info@manana-manana.nl en dan vertellen we je met liefde meer over de mogelijkheden.

 EN WAAROM DAN DIE NAAM?

Nou, dat is heel simpel. Vijf jaar lang droomde Nina ervan om een plek te creëren waar zij kon doen wat zij het allerleukst vindt: mooie dingen maken, in welke vorm dan ook. Een soort vertrekpunt vanwaar ze al haar stoutste dromen werkelijkheid kan laten worden. Een beetje net als vroeger. Dat je dan op een dag wakker werd en bedacht om met al je vrienden een hele dikke boomhut te gaan bouwen. Dat niets te gek was. Dat gevoel, daar streven we naar.

Gedurende deze periode zei Nina keer op keer tegen zichzelf: ach joh, dat komt allemaal nog wel. Tot ze op gegeven moment het licht zag, zich bedacht dat het leven lang is, maar niet lang genoeg om dingen te blijven uitstellen. En toen deed ze het. Ze creëerde die plek waar ze al zo lang van droomde. En daar bevind jij je nu. Om een beetje de draak met zichzelf te steken en ook om zichzelf te blijven motiveren noemde ze het Mañana Mañana. Naar de Spaanse uitdrukking die letterlijk betekent: dat komt morgen wel. Nee, niet morgen deze keer. Vandaag.