ZEG, LEG EENS UIT. WAT IS DAT MAÑANA MAÑANA NOU?


Dat zal ik je eens haarfijn uitleggen, maar allereerst: welkom, vet gezellig dat je er bent. Mañana Mañana is een online platform en lifestyle label, opgericht door mij. ‘Mij’ is in dit geval Nina Nijland. Met zowel de content als de producten die ik creëer probeer ik een inspirerende en eigenzinnige manier van leven en denken, toegankelijk te maken voor iedereen.


Mañana Mañana
is een plek op het wereldwijde web waar ik probeer je de wereld eens door een andere bril te laten bekijken. Je te inspireren als je het even niet meer weet. Of je gewoon lekker te maken met mooie dingen waar je blij van wordt.


HET ONLINE PLATFORM

De content die op Mañana Mañana te vinden is, is onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kun jij heel eenvoudig kiezen waar je op dat moment behoefte aan hebt. En weet ik zeker dat ik je niet vermoei met dingen waar je totaal niet op zit te wachten.

Over Mañana Mañana_Nina1

Mañana Mañana is letterlijk en figuurlijk voor iedereen, altijd en overal bereikbaar. Hoewel ikzelf aan het roer sta, werk ik graag samen met ‘gastmakers’. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een perspectief op de wereld vanuit verschillende ogen waardevoller is dan alleen vanuit de mijne. Zie het daarom als een soort openpodium: af en toe komt er ook iemand anders optreden. Op deze manier maken we samen content voor en door jullie.

Qua onderwerpen vind ik het belangrijk om te laten zien dat het leven om meer draait dan alleen het zwaaien met Chanel tassen, zoals in mijn optiek tegenwoordig vaak wordt geïmpliceerd door (online)contentmakers. Onze boodschap: eerlijkheid duurt nog steeds het langst. Mañana Mañana is dan ook een platform voor vrouwen (jullie zijn natuurlijk ook welkom, jongens) die creatief, nuchter, ambitieus en zelfvoorzienend zijn, maar er ook voor openstaan om zichzelf te ontwikkelen.


HET LIFESTYLELABEL

Bij een inspirerende en eigenzinnige levensstijl horen natuurlijk ook producten die jou helpen om jouw dagelijksleven precies op diezelfde manier in te richten. Met die insteek, en omdat ik graag producten wil creëren die ik zelf nog nergens ben tegengekomen, ben ik naast het online platform ook eigen productlijnen gaan ontwikkelen.

Toen ik het platform lanceerde begon ik met een collectie van zes prints op A2 formaat. Nu, bijna een jaar later, heeft het maken en verzamelen van mooie dingen me nog niet teleurgesteld en heeft de collectie zich bijna vervijfvoudigd.

Alle producten in de collecties van Mañana Mañana zijn door mij ontworpen, of met veel aandacht door mij bij elkaar gezocht. Dit allemaal vanuit mijn perceptie op stijl en smaak. Deze stijl kun je naar mijn mening het best omschrijven als opgewekt, eigentijds, bont en excentriek. Met roze als favoriete hoofdkleur. Nieuwsgierig? Alle producten vind je hier.

EN WAAROM DAN DIE NAAM?

Nou, dat is heel simpel. Vijf jaar lang droomde ik ervan om een plek te creëren waar ik kon doen wat ik het allerleukst vindt: mooie dingen maken, in welke vorm dan ook. Een soort vertrekpunt vanwaar ik al mijn stoutste dromen werkelijkheid kan laten worden. Een beetje net als vroeger. Dat je dan op een dag wakker werd en bedacht om met al je vrienden een hele dikke boomhut te gaan bouwen. Dat niets te gek was. Dat gevoel, daar streef ik naar.

 

Gedurende deze periode zei ik keer op keer tegen mezelf: ach joh, dat komt allemaal nog wel. Tot ik op gegeven moment het licht zag, me bedacht dat het leven lang is, maar niet lang genoeg om dingen te blijven uitstellen. En toen deed ik het. Ik creëerde die plek waar ik al zo lang van droomde. En daar bevind jij je nu. Bofkont. Om een beetje de draak met mezelf te steken en ook om mezelf te blijven motiveren noemde ik het Mañana Mañana. Naar de Spaanse uitdrukking die letterlijk betekent: dat komt morgen wel. Nee, niet morgen deze keer. Vandaag.

 

Liefs, Nina


DIT ZIJN ALLE MEESTERBREINEN DIE IETS BIJDROEGEN AAN MAÑANA MAÑANA

 

Nina Nijland   Fleur Willemsen  /  Kelly Nederlof  /  Emma Peijnenburg  /  Randy Fokke  /  Yvet van der Naalt   Carole Matthijsse   Philippine Ruskamp   Nadine Walter   Sandra van Aanholt   Melissa Conijn   Jill Verberkt   Emilie Sobels   Dayo Scholing   Nikita Holst   Elisa Giardini   Lis Tuhusula   Marijn Post   Lidewij Smeur   Chantal Lenting   Cathelijne Antonia   Tess Korevaar  /  Demi Koen  /  Sara Monster  /  Lieve Op Den Buysch  /  Denise Haasbroek  /  Tessa Monfrooy  /  Raisa Zwart  /  Brit Smits  /  Ginny Ramkisoen   /  Mandy de Groot   /  Claimy Anthonissen  /  Marcella Kramer