SAMENWERKEN?

Wist je dat je Mañana Mañana (beter bekend als Nina Nijland) ook kunt inhuren voor allerlei creatieve projecten? Ik ben allround stylist, (grafisch)ontwerper en illustrator. Op creatief gebied ben ik vrijwel voor alles te porren. Hier een beknopt overzicht van een aantal dingen waar ik je mee kan helpen.


GRAFISCHE VORMGEVING / BRANDING

Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen met jouw visuele uitstraling naar een hoger niveau tillen? Dan ben ik je vrouw. Ik kan je helpen met zowel  het bepalen van je visuele identiteit, als het uitvoeren daarvan. Dat wil zeggen dat ik je graag help met bijvoorbeeld het ontwerpen van nieuwe verpakkingen voor jouw product, de kaartjes voor bij je webshop orders of het in elkaar draaien van een nieuw lookbook: u vraagt wij draaien.

Ook op persoonlijk gebied kan ik je bijstaan in het verzorgen van alle grafische uitingen voor jouw huwelijk of de geboorte van je kleintje. Als mijn stijl jou aanspreekt, sta ik voor alles open. Via onderstaande button kun je me een mailtje sturen.

MEER INFO!

ILLUSTRATIES

Naast het maken van alle illustraties op de Mañana Mañana prints, illustreer ik ook in opdracht. Mocht je interesse hebben in een illustratie op maat, stuur dan gerust even een mail met je aanvraag via onderstaande button.

MEER INFO!

(INTERIEUR) STYLING

Interieur styling is één van mijn grootste passies. Dat heb je op mijn Instagram account wellicht al wel voorbij zien komen. Inmiddels heb ik al aardig wat winkels en huizen ingericht. Ik ben momenteel zelfs bezig met het inrichten van een hotel. Ik sta er altijd voor open om je te voorzien van interieur advies, voor welke ruimte dan ook. Stuur gerust even een mail via onderstaande button.

MEER INFO!

CREATIEVE CONCEPTEN

Zoals ik eerder al zei, ben ik eigenlijk voor alle werkzaamheden op creatief vlak te porren. Ik doe niets liever dan mooie dingen maken. Ben je op zoek naar een creatief meesterbrein dat met je meedenkt over een event, boek, festival, nieuw restaurant of wil je gewoon eens koffie drinken om van creatieve gedachtes te wisselen: leuk! Mail gerust even naar nina@manana-manana.nl en dan hebben we het over de mogelijkheden. Ik hoor heel graag van je!


IK HEB ONDER ANDERE MOOIE DINGEN GEMAAKT VOOR

All The Luck In The World LINDA.  /  Van Der Valk  /  Wildthings Collectables   /

Pathé  /  The Two Collectors  /  Babe, You Got This   /  Gemeente Amsterdam  /  O My Bag  /  Take It Slow  /