Jouw eigen Pinterest paradijs - Winterholletje

De mooiste interieurs vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, ben ik op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken.

Nu moet ik wel zeggen dat niet alleen de naam van deze rubriek is veranderd, maar ook de inhoud. Ik ben me er namelijk de laatste tijd steeds meer van bewust dat kopen, kopen, kopen niet altijd goed is voor jezelf en voor de wereld. Dus de spullen in deze rubriek zijn nog steeds betaalbaar, maar verwacht niet alleen maar euroknallers. Ik wil jullie blijven inspireren, maar wel op een manier waar ik zelf helemaal achter sta. Dus hop, lekker wat afwisselende prijzen erin. En misschien is het wel éxtra bijzonder als je jezelf eens trakteert op iets heel moois in huis, wat misschien wel wat duurder is. Dan denk je er in ieder geval waarschijnlijk beter over na voordat je het koopt. En dat bewuste, dat is belangrijk.

Ook zo de behoefte om je hele huis te verbouwen wanneer het kouder wordt? Bij mij is die drang niet normaal. Alles moet anders. Een winterholletje. Zachte dingen, kaarsen, sfeervolle lampjes, nieuw beddengoed. Mocht een winterslaap toch nog iets voor mensen worden, dan ben ik in ieder geval goed voorbereid. Dit artikel draag ik op aan mijn Winterhol-obsessie. Door jullie te voorzien van fijne inspiratie en de mooiste spulletjes. Wie weet werkt het aanstekelijk...

1. Oudroze dekbed (Whkmp’s Own via Wehkamp, €34,95)
2. Gevlochten mand (Maison Du Monde, €22,99)
3. Kussen met print (Maison Du Monde, €7,99)
4. Grote mok nude (HKliving via Wonen Met Lef, €7,75)
5. Fluwelen sprei peach (H&M Home, €179,00)
6. Open houten kast (IKEA, €229,00)
7. Print ‘Bloemenzee’ A3 (Mañana Mañana, €19,95)
8. Poef oud roze (Karwei, €52,46 AFGEPRIJSD)

1. Kast met webbing (Kwantum, €275,00)
2. Houten bijzettafeltje (Kwatum, €10,00)
3. Terracotta vaas aardewerk (HKliving via Wonen Met Lef, €27,95)
4. Roze fauteuil (Kick Collection via FonQ, €395,00)
5. Kop en schotel keramiek (H&M Home, €12,99)
6. Oudroze kaarsen (Dille & Kamille, €0,95)
7. Schelp vaas (HKliving via FonQ, €14,95)
8. Velvet kussen nude (HKliving via FonQ, €37,50)
9. Keramieken vaas (H&M Home, €29,99)

Bron beelden: Pinterest.


Tekst, beeld & vormgeving: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden