Jouw eigen Pinterest paradijs - rotan to the rescue

De mooiste interieurs vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, ik ben op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken.

Nu moet ik wel zeggen dat niet alleen de naam van deze rubriek is veranderd, maar ook de inhoud. Ik ben me er namelijk de laatste tijd steeds meer van bewust dat kopen, kopen, kopen niet altijd goed is voor jezelf en voor de wereld. Dus de spullen in deze rubriek zijn nog steeds betaalbaar, maar verwacht niet alleen maar euroknallers. Ik wil jullie blijven inspireren, maar wel op een manier waar ik zelf helemaal achter sta. Dus hop, lekker wat afwisselende prijzen erin. En misschien is het wel éxtra bijzonder als je jezelf eens trakteert op iets heel moois in huis, wat misschien wel wat duurder is. Dan denk je er in ieder geval waarschijnlijk beter overna voordat je het koopt. En dat bewuste, dat is belangrijk.

In deze editie zet ik de fijnste spulletjes gemaakt van rotan, bamboe en webbing voor je op een rij. En dat dan aangevuld met allerlei leuke beige items. Want dat is de laatste tijd m'n lievelingskleur (beige uitgesproken met chique g). Alle merken en prijzen zijn overigens clickable en wijzen je direct naar de juiste website op het desbetreffende product te bewonderen. Daar gaan we!

Oh trouwens, voordat we beginnen nog één dingetje: ik kocht een nieuw hoofdbord voor achter mijn bed (zie beginfoto van dit artikel). En daar kwamen een hoop vragen over binnen. Ik zal jullie nu onthullen waar ik 'm kocht: bij Tikamoon. Dit is de link. Duits bedrijf, dus duurt even voordat 'ie er is, maar dan heb je ook wat.

1. Kamerscherm webbing (HK Living, via Wonenmetlef.nl, €439,00)
2. Plafondlamp beige en messing (George Store, via Archive Store €197,00)
3. Lampenkap riet (Kwantum, €39,00)
4. Bord keramiek (HK Living, via Wonenmetlef.nl, €9,25)
5. Kussenhoes met vogel (Housedoctor, via Wonenmetlef.nl, €34,06 SALE)
6. ‘Liefde is alles’ print A3 (Mañana Mañana, €19,95)
7. Zachte deken beige (H&M Home, €29,99)
8. Rotan fauteuil (IKEA, €89,95)

1. Hanglamp bamboe (Bloomingville, via Wehkamp €120,00 SALE)
2. Vaas beige keramiek (Kwantum, €7,00)
3. Wandhaak rotan (IKEA, €4,99)
4. Kast lichtgrijs met webbing (HK Living, via Wonenmetlef.nl, €1.495,00)
5. Linnen kussenhoes (H&M Home, €9,99)
6. Kamerscherm rotan (Kwantum, €85,00)
7. Katoenen kussenhoes (H&M Home, €14,99)
8. Staande lamp bamboe (IKEA, €49,95)
9. Rotan krukje (Whkmp’s Own, via Wehkamp €44, 97 SALE)

Bron beelden: Pinterest.


 

Tekst, beeld & vormgeving: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden