Jouw eigen Pinterest paradijs - Helemaal zen

De mooiste interieurs vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoe vaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: Die salontafel moét ik hebben. Je klikt nog wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, zijn we op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken. 

Nu moet ik wel zeggen dat niet alleen de naam van deze rubriek is veranderd, maar ook de inhoud. We zijn ons er namelijk de laatste tijd steeds meer van bewust dat kopen, kopen, kopen niet altijd goed is voor jezelf en voor de wereld. Dus de spullen in deze rubriek zijn nog steeds betaalbaar, maar verwacht niet alleen maar euroknallers. We willen jullie blijven inspireren, maar wel op een manier waar we zelf helemaal achter staan. Dus hop, lekker wat afwisselende prijzen erin. En misschien is het wel éxtra bijzonder als je jezelf trakteert op iets heels moois in huis, wat misschien wel wat duurder is. Dan denk je er in ieder geval waarschijnlijk beter over na voordat je het koopt. En dat bewuste, dat is belangrijk.

Zijn jullie de laatste tijd ook steeds vaker a little bit uptight? Na een lange dag (thuis)werken een klein sneertje naar je wederhelft of nét iets te gefrustreerd reageren op je eigenlijk altijd lieve collega? We snappen het hoor, maar het kan ook anders. De gespannen tijden zijn voorbij! In dit artikel vind je alle benodigdheden om van je huis een echte zenplek te maken. Rustgevende geuren, zachte kleuren, warme materialen… Een oase van rust in een handomdraai!

 

1. Handgemaakt yin yang meditatiekussen (Kaschuba Hommage, €189,00)
2. Modulair vloerkussen (MADE, €199,00)
3. Geurkaars Maneschijn groot (Mañana Mañana, 34,95)
4. Palmblad (Madam Stoltz, €9,50)
6. Zachte deken wit (Bolia, €121,00)
7. Print A3 ‘Stroming’ (Mañana Mañana, €34,95)
8. Eikenhouten bankje (By Mölle,€ 570,00)

 

1. Print A4 ‘Moeder Natuur’ (Mañana Mañana, €27,95)
2. Koffiekop (HKliving, €5,95)
3. Gewatteerde sprei ivoor (Crisp Sheets, €179,95)
4. Jute opbergmand (Urban Nature Culture, €39,95)
5. Beige wollen vloerkleed (Sissy Boy, €349,00)
6. Juten opbergmandjes (H&M Home, €9,99)
7. Hanglamp naturel bamboe (Wonen met Lef, €624,00)
8. Beige Solar Eclipse print (Enkelart Studio, €129,00)

 

Bron beelden: Pinterest.


Tekst, beeld & vormgeving: Isa Nijland

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden