Interieur inspiratie: de mooiste muurkleuren

Als je mij een beetje kent weet je dat ik de muren in mijn huis het liefst iedere maand een andere kleur geef. En dat dus ook doe. Houdt de boel lekker dynamisch, weet je. Het leven is te kort om je huis te lang hetzelfde te laten. In dit artikel zet ik al mijn favoriete muurkleuren van dit moment voor je op een rij. Wie weet steek ik je aan met mijn schilderenthousiasme.

Naast 'Waar heb je dat pampasgras gekocht?' is 'Welke kleur zit er op die muur?' bij uitstek de meest gestelde vraag op mijn Instagram account. En om dus voor eens en altijd antwoord te geven op die vragen dacht ik: ik gooi alle kleuren lekker overzichtelijk met z'n allen in één artikel. Kun je dat artikel erbij pakken als je opeens zin hebt om een muurtje te sausen. Oké, gaan we.


Dat waren ze; de kleuren die nu, of tot kort geleden, op mijn muren zitten/zaten. Nog een schildertip: gewoon doen. Als het niet mooi is, gooi je er gewoon iets anders overheen. Echt, zo simpel is het. Kliederse!Tekst en beeld: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden