Interieur inspiratie: de mooiste muurkleuren 2.0

Een tijdje geleden schreef ik een artikel waarin ik een samenvatting maakte van alle muurkleuren die ik in mijn eigen huis heb gebruikt. En omdat ik nog wel eens een muurtje wil schilderen en dat artikel dus niet echt accuraat meer is, besloot ik een 2.0 versie te maken. Overigens ook omdat 'Welke kleur heb je op de muur' nog steeds de meest gestelde vraag is op mijn persoonlijke Instagram account.

Twee vliegen in één klap dus: alle nieuwe muurkleuren overzichtelijk bij elkaar én alle verf vragen in één keer beantwoord. Overigens is dit artikel niet gesponsord door de Praxis, dat is simpelweg mijn dichtstbijzijnde bouwmarkt en dus de plek waar ik vaak m'n verf insla. Maar dat terzijde. Daar gaan we:

Schilders klaar? Schilderen maar.

 

1 reacties

Zo fijn dat je dit deelt! Woon sinds 3 maanden in m’n nieuwe appartementje en zat echt te dubben voor m’n witte muur in m’n slaapkamer. Denk dat hier wel wat fijns tussenzit.

Naomi June 12, 2020

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden