Betaalbaar Pinterest paradijs - Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De mooiste huizen vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, zijn we op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken.  Met in deze editie: spiegels! Groot, klein, uitbundig of eenvoudig, maar wat ze allemaal gemeen hebben: ze zijn me een partijtje lekker betaalbaar! En je wordt ook weer voorzien van een bak spiegel-inspiratie. Kun je het kunstje bij jou thuis gewoon nadoen. Gaat dat zien!
UITBLINKER
Nog steeds die ene lege muur in je huis en echt geen idee wat je erop kwijt moet? Maak het jezelf niet te moeilijk. Als je één mooie grote spiegel aanschaft kan dit al genoeg zijn om die ene muur mee op te vullen. Vooral de zogenaamde sunburst spiegels vullen toch al snel een hele vierkante meter en het is ook nog eens een echt pronkstuk.  

1. Spiegel rotan groot (Madam Stoltz via VTWonen, €69,99)

2. Spiegel verschillende elementen goud (Sissyboy Homeland, €34,99)

3. Bamboe zon spiegel (Kwantum, €17,00)

4. Spiegel rotan zon (Karwei, €23,95)

5. Spiegel goud zon groot (Karwei, €49,95)

6. Dromenvanger spiegel goud (Urban Outfitters, €40,50 SALE)

7. Rotan spiegel rond groot (HK Living via Wonen Met Lef, €49,95)

EN NU ALLEMAAL!

Hoewel grote spiegels in hun eentje makkelijk de show stelen, zijn de kleintjes beter als ze samen zijn. Kies bijvoorbeeld voor allemaal kleine spiegeltjes en hang deze samen op één muur. Of hang ze naast allerlei andere leuke dingen op je gallery wall. Lijsten en spiegels gaan helemaal lekker samen. Ze maken het geheel juist wat minder rechttoe rechtaan en daarmee meteen een stuk interessanter.

1. Ronde gouden spiegel (H&M Home, €19,99)

2. Kleine zon spiegel goud (H&M Home, €9,99)

3. Spiegeltje met vergrootglas (Meraki via VTWonen, €9,95)

4. Gouden spiegel rond (The Souks €32,95)

5. Gouden spiegel met voet (Zara Home, €45,99)

6. Grote zon spiegel goud (H&M Home, €19,99)

7. Klein zwart rond spiegeltje (Kwantum, €4,00)

8. Grote oog spiegel goud (&Klevering, €55,00)

DAAR EN DAAR EN DAAR

Spiegels zijn heus niet alleen voor in de badkamer, voor boven een kastje of voor in de gang. Hang ze overal! Weg met die geijkte paden! Het is namelijk het aller leukst om over de hele dag te kunnen zien hoe mooi je bent, niet waar?

Bron beelden: Pinterest.
  Tekst, beeld & vormgeving: Nina Nijland Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden