Betaalbaar Pinterest paradijs - Opgeruimd staat netjes!

De mooiste huizen vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, zijn we op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken. 

Als er een nieuw jaar aanbreekt, gaat daarmee vaak ook het waarmaken van de goede voornemens van start. En daar hoort opruimen negen van de tien keer natuurlijk ook bij (lees: dit jaar doe ik het helemaal anders en een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd.) Om dat opruimen lekker aan te moedigen, zijn wij in deze editie van Betaalbaar Pinterest paradijs voor jullie op zoek gegaan naar de leukste en meest betaalbare producten om spullen in op te bergen of aan op te hangen. Best een goede motivatie om de mouwen eens even lekker op te stropen toch?      
WAT EEN DOOS ZEG
Heb je veel open kasten, maar wil je niet dat iedereen die langs komt mee kan genieten van alle troepjes die je bezit? Dan zijn opbergdozen je beste vriend. Het liefst met een leuk printje. Hier kun je alle spulletjes die geen spotlight verdienen instoppen. Opgeruimd staat netjes. Goede tip voor de leukste kartonnen dozen in allerlei verschillende soorten en maten: Søstrene Grene. Je kunt natuurlijk ook effen dozen kopen en er zelf een leuk patroontje naar keuze op tekenen of schilderen.

1. Palmboomhaak (Sissy-Boy Homeland, €7,99)
2. Canvas opbergmand met stippen (HEMA, €9,00)
3. Tijdschriftenrek messing (Kwantum, €8,00)
4. Handgevlochten mand (Dille & Famille, €16,95)
5. Opbergdoos met stippen (OYOY via Wonen Met Lef, €20,00)
6. Opbergmand fluweel (H&M Home, €14,99)
7. Messing haak met draaibare armen (IKEA, €17,95)
8. Set van 5 gouden kledinghangers (HAY via De Bijenkorf, €8,00 SALE)
9. Opbergdoos wit met zwarte stippen (whkmp’s own, €4,95 SALE)
10. Gevlochten mand met patroon (Kwantum, €29,00)

       

KAPITEIN HAAK
Nog een fijne manier om je troep uit het zicht te houden: manden. Heb je bijvoorbeeld geen ruimte om je zomerjassen op te bergen in de winter? Vouw ze dan op en stop ze in een mand, die je vervolgens weer aan de kapstok hangt. Ziet er een stuk gezelliger uit dan zo'n hoop jassen aan een haakje. Wanneer je je kleding ophangt aan een kledingrek, maar je dat eigenlijk te rommelig vindt, zou je ook kunnen overwegen om toch voor een dichte kast te gaan. Naast deze kast hang je dan bijvoorbeeld wat mooie haken, waar je een aantal pronkstukken aanhangt. Kun je toch opscheppen met je mooiste kledingstukken, maar zit de rest lekker achter slot en grendel.

1. Metalen opbergblik goud (H&M Home, €14,99)
2. Octopus haak goud (Anna + Nina, €7,95)
3. Gevlochten mand met patroon (Kwantum, €29,00)
4. Opbergmand met rafels (H&M Home, €29,99)
5. Grote katoenen opbergmand (H&M Home, €19,99)
6. Opbergmand fluweel (H&M Home, €14,99)
7. Gringo haak (Doing Goods via Sissy-Boy Homeland, €15,99)
8. Effen geweven mand met handvaten (IKEA, €9,99)
9. Palmboom kapstokje (A là, €30,00)

  Bron beelden: Pinterest.

 

Tekst, beeld & vormgeving: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden