Betaalbaar Pinterest Paradijs - Kek kantoor, hoor

De mooiste huizen vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, zijn we op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken.

In deze editie leggen we de focus eens op je werkplek, want dat is immers toch echt de plek waar de meeste mensen het grootste deel van hun week doorbrengen. En dan kan het er maar beter een beetje gezellig uitzien, toch? Ik denk dat we het er inmiddels allemaal wel over eens zijn dat een kantoor allang niet meer bestaat uit stoffige systeemplafonds of van die lelijke bureaustoelen waar je jezelf in van meeting naar meeting kunt rollen. Je werkplek mag best inspirerend en persoonlijk zijn.

Overigens ben ik mij ervan bewust dat niet iedereen in de gelegenheid is om zijn/haar hele kantoor te verbouwen. Je werkgever ziet je aan komen ('Dirk, we gaan het hélemaal anders doen'). Beperk je in dat geval gewoon alleen tot je eigen plekje en zorg ervoor dat je bureau er in ieder geval lekker knus bijstaat. Dat gaat je dagelijks echt een hele vette glimlach bezorgen, dat beloof ik je. Scroll lekker door dit artikel heen voor een goede dosis werkplek-inspratie en daarnaast natuurlijk allerlei fijne koopjes om dit, op een toegankelijke manier, op jouw werkplek te realiseren.    

1. Gaaspaneel wit (Gamma, €10,95)
2. Waxinelichthouder voor aan de muur (BePureHome via Basiclabel, €9,95)
3. Behang met palmbomen (Kwantum, €19,00)
4. Mok keramiek (HKLiving via Wonen met lef, €5,95)
5. Tekenmodel poppetje (IKEA, €6,95)
6. Goudkleurige paperclips (HEMA, €0,50)
7. Telefoonhoesje iPhone 6, 6S, 7 of 8 (Mañana Mañana, €15,00)
8. Kussen geel (H&M Home, €9,99)
9. Mok zwart wit (H&M Home, €4,99)
10. Grote kussenrol roestkleur (BePureHome via Basiclabel, €29,95)

 

1. Love Always Wins boekje (Monki, €8,00)
2. Opbergdoos met stippen (IKEA, €5,99)
3. Tafellamp messing (Kwantum, €9,00)
4. Notebook met krab (Sissy-boy Homeland, €8,99)
5. Telefoonhoesje iPhone 6, 6S, 7 of 8 (Mañana Mañana, €15,00)
6. Lichtroze nietmachine (HEMA, €5,00)
7. Potje met stippen (Monki, €12,00)
8. Gouden schaar (Sissy-boy Homeland, €6,99)
9. Set van 2 mokken (H&M Home, €14,99)


 

Tekst, beeld & vormgeving: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden