Betaalbaar Pinterest paradijs - December Deco

De mooiste huizen vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, zijn we op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken. 

Met in deze editie: de leukste December deco! Van dingen voor in de boom, tot spullen voor op tafel, de warmste kussens voor op de bank en versiering voor tijdens Oud & Nieuw. Aangevuld met wat fijne inspiratie plaatjes. Geloof ons, dit wil je. Allemaal.  

   
ALLE BALLEN VERZAMELEN

En die lekker aanvullen met allerlei anders leuks voor in de boom. Want alleen ballen kan écht niet meer. Mini knuffeltjes zijn namelijk veel leuker dan zo'n glanzende bal. En zachter. Helemaal als het mini alpaca's zijn. Of maak zelf pompons voor in de boom. Denk even lekker outside de Kerstversieringbox.  

1. Lampionnen set 3 stuks (Partydeco, €12,95)
2. Alpaca Kersthanger (Yonder Living, €13,65)
3. Slinger sterren en maan (Sissyboy Homeland, €7,99)
4. Kerstkaarten set 4 stuks (Mañana Mañana, €9,50)
5. Kerstkrans met dieren (Sissyboy Homeland, €17,99)
6. Zalmroze kaarsen pak 12 stuks (HEMA, €4,75)
7. Flessenopener palmboom (À la, €15,00)
8. Lichtroze linnen gordijnset (IKEA, €39,95)
9. Stippen glazen set 6 stuks (IKEA, €5,99)

   
STERRETJES ZIEN
Mocht je nou denken: ik heb helemaal geen zin in en/of centen voor al die Kersttroep. Dat snappen wij. Ga in dat geval dan voor decoratie die je na Kerst lekker kunt laten hangen. Bijvoorbeeld dingen met sterren erop, knusse lampjes of accessoires in warme kleuren in plaats van dat eeuwige groen/rood thema (serieus, wie heeft die kleurencombinatie ooit bedacht?). Kerst draait immers om gezelligheid. Heb je spullen met Kerstmannen nodig om het gezellig te maken? Precies, absoluut niet.  

1. Velours kussen roze (H&M Home, €9,99)
2. Letter Kerstbal (De Bijenkorf, €3,95)
3. Slinger met sterren (Sissyboy Homeland, €17,99)
4. Tafelkleed wit met gouden sterren (H&M Home, €19,99)
5. Mini print A5 (Mañana Mañana, €4,50)
6. Set 4 kegelvormige zwarte kaarsen (H&M Home, €7,99)
7. Glas met palmboom (Sissyboy Homeland, €3,99)
8. Kerstkaarten set 4 stuks (Mañana Mañana, €9,50)
9. Slinger Sip Sip Hooray (Partydeco, €5,95)
10. Zwart witte servetten (Ferm Living, via Wonen Met Lef, €5,00)

      Bron beelden: Pinterest.

 

Tekst, beeld & vormgeving: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden