Betaalbaar Pinterest paradijs - Aardetinten

De mooiste interieurs vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, ik ben op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken.

Nu moet ik je wel zeggen dat niet alleen de naam van deze rubriek is veranderd, maar ook de inhoud. Ik ben me er namelijk de laatste tijd steeds meer van bewust dat kopen, kopen, kopen niet altijd goed is voor jezelf en voor de wereld. Dus de spullen in deze rubriek zijn nog steeds betaalbaar, maar verwacht niet alleen maar euroknallers. Ik wil jullie blijven inspireren, maar wel op een manier waar ik zelf helemaal achter sta. Dus hop, lekker wat afwisselende prijzen erin. En misschien is het wel éxtra bijzonder als je jezelf eens trakteert op iets heel moois in huis, wat misschien wel wat duurder is. Dan denk je er in ieder geval waarschijnlijk beter overna voordat je het koopt. En dat bewuste, dat is belangrijk. In deze editie zet ik de fijnste spulletjes voor je op een rij in aardetinten. Lekker warm, gezellig, allerlei leuks. Alle merken en prijzen zijn overigens clickable en wijzen je direct naar de juiste website op het desbetreffende product te bewonderen. Daar gaan we!  

 

1. Palmboomhaak messing (Mañana Mañana, €29,95)
2. Nude kussen met borduursels (House Doctor, via Wehkamp €39,95)
3. Rotan mand (H&M Home, €39,95)
4. Grote kaars in aardewerk schaal (Casa, €19,99)
5. Velours kussen (HAY, €79,00)
6. Oudroze velours stoel (HK Living via Wonen Met Lef, €165,00)
7. Beige dekbedset linnen (IKEA, €49,95)
8. Gekleurde dinerkaars (Casa, €1,00 per stuk)

1. Grote plaat met bloemen (HK Lviving via Wehkamp, €59,95)
2. Wollen tapijt uit Marokko (Mañana Mañana, €325,00)
3. Rotan lamp (MADE.com, €59,00)
4. Velours kussenhoezen (Zara Home, per stuk €9,99 SALE)
5. Kan aardewerk (Dille & Kamille, €22,50)
6. Windlicht bamboe (Dille & Kamille, €34,95)
7. Dekbedset van gewassen linnen (H&M Home, €69,95)
8. Zalmroze tafellaken (Casa, €14,99)

Bron beelden: Pinterest.

 

Tekst, beeld & vormgeving: Nina Nijland Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden