Tafeltje dekje: dé feesttafel voor iedere gelegenheid

Het is weer bijna zover: over vier dagen begint de maand waarin lekker tafelen en gezelligheid centraal staan. En oh December, we knopen met liefde een extra broeksknoopje voor je open. Hoewel de feestdagen er dit jaar naar verwachting iets anders uit gaan zien dan voorgaande jaren, betekent dat natuurlijk niet dat we minder gaan uitpakken met het dekken van feesttafels. Daar zijn we namelijk dol op. Of dat nou voor vier of voor twintig gasten is.

Dit jaar sloegen we de handen ineen met favoriet Sissy-Boy om weer eens lekker aan het dekken te slaan. Samen maakten we voor jou een feesttafel die net even anders is en voor praktisch iedere feestdag kan worden ingezet. Zónder hertjes en nepsneeuw dus, maar met veel goud en bloemen die direct je blik vangen. Alle producten op deze feesttafel zijn óf van ons, óf van Sissy-Boy (met uitzondering van het bestek). Feest compleet, al zeggen we het zelf.

Hop, de boom op tafel
Kerstversiering is heus niet alleen voor in de boom, maar kan ook prima voor op tafel. Op onze tafel gebruikten we kerstslingers met belletjes van Sissy-Boy. Geeft meteen een lekker feestelijk gevoel. Toch nét wat meer Kerstgevoel toevoegen? Gooi dan gerust lekker wat Kerstballen op tafel.

Kies je kleurenpalet
Wat ook fijn werkt om zo'n tafel een beetje consistent te houden, is werken met thema's en een kleurenpalet. Heb je messing bestek? Kies dan ook voor goudkleurige accessoires zoals kandelaars. Wij hebben de basis qua kleuren rustig gehouden en de bloemen de show laten stelen. Zo breng je kleur op tafel, zonder dat het te druk wordt.

Wees creatief
Kijk eens rond in huis naar wat je allemaal al in huis hebt. De perfecte decoratie zit in een klein hoekje. Oude glazen potten (bijvoorbeeld die van onze geurkaarsen) dienen prima als waxinelichthoudertjes. Of zitten er bijvoorbeeld bloemen met geknakte stelen tussen je bos bloemen? Knip de bloemen af en gebruik ze als decoratie op en rondom de borden. Je kunt ze op een klein schaaltje met water leggen zodat ze gedurende de avond niet verwelken.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden