Mañana Musica #15 - Blokje om in de zon

Zo, dat is een tijd geleden. Maar hier is weer een lekker Mañana Musica afspeellijstje. Want muziek is onder andere wat mij er doorheen sleept hoor, tijdens deze Corona crisis.

Muziek doet altijd wonderen voor mijn gestel. Net als het maken van een wandeling trouwens. En toen bedacht ik me: combineer die twee en je ziet het geheel weer wat zonniger in. Vandaar van mij, voor jou een fijn lijstje met opbeurende muziek voor wanneer je een blokje om gaat. Mijn hoogtepunt van de dag. Mocht je me op straat tegenkomen en loop ik panisch met een boog van 3 meter om iedereen heen, dan bedoel ik dat dus niet persoonlijk. Mocht je niet op je gemak zijn met naar buiten gaan, of heb je klachten en mag je niet naar buiten: dit lijstje doet het ook prima binnenshuis. Geniet ervan! 

Hieronder vind je mijn vijftiende (!) afspeellijst. Je kunt Mañana Mañana ook volgen op Spotify door te zoeken naar _Manana_Manana_ of hier te klikken! Daar vind je de overige veertien lijsten ook terug.

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden