8 x De meest inspirerende Insta accounts

De wondere wereld van Instagram. Meestal mijn grootste bron van afleiding en dé reden dat mijn schermtijd echt iets is om je voor te schamen. Maar hé, wat een inspiratie haal je van dat platform hè. Ik kan me er helemaal in verliezen. En omdat ik degenen, die het meeste indruk op mij maken, jullie niet wil onthouden - hier een rijtje met mijn negen favoriete accounts. En dat zijn in mijn geval niet de 'standaard' influencers, maar (kleine) merken, creatieven en ontwerpstudio's. Dit wordt smullen.

@JASMINEDOWLING

Velen van jullie zullen illustrator, designer en content creator Jasmine Dowling waarschijnlijk al wel kennen.. Denk je nu: 'Nee, nog nooit van gehoord'? Teleporteer jezelf dan nú naar Instagram om al haar moois te volgen. Alles wat ze aanraakt verandert in goud namelijk, of roze. Voor mij een grote bron van inspiratie.

Instagram @jasminedowling


@THE.POOR.GIRLS.PANTRY

Mensen die me kennen noemen me, naast Nien, ook wel 'de borrel koningin'. Ik bouw het liefst iedere dag een hele dikke borrelplank en eet 'm leeg. Nu heb ik dus een Insta heldin ontdekt die mijn borrelplanken echt zó hard overtreft. Want uh hallo, kijk hiernaar!

Instagram @the.poor.girls.pantry

 

@WILDEHOUSEPAPER

Alle producten van lifestyle collective Wilde House Paper zijn écht een lust voor het oog. Alles wordt ontworpen door Megan Heddinger, een waar meesterbrein. Die kleuren, texturen, simpelweg prachtig.

Instagram @wildehousepaper

 

@DESIGNLOVEFEST

Bri Emery, founder van Designlovefest, is misschien wel één van de redenen dat ik Mañana Mañana begon. Ik volg Bri al vanaf haar eerste tien blogpost en bewonderde haar gevoel voor stijl en concept ontwikkeling enorm. Nog steeds overigens. Volgend jaar gaat ze trouwen met haar grote liefde. Dat kan niet anders dan één groot adembenemend liefdesfestijn worden.

Instagram @designlovefest

 

@HELLOTRADER

Knaller van een concept store in Australië. Ik denk dat ze niets verkopen wat ik niet mooi vind. En dat zegt wat hoor, want ik ben qua smaak en stijl zo specifiek als het maar zijn kan. Ooit ga ik die hele winkel leegkopen, tot die tijd droom ik even weg bij de Insta plaatjes.

Instagram @hellotrader

 

@ISABELLEFELIU

Nooit genoeg illustrators om te volgen, althans dat vind ik. Isabelle Feliu vind ik één van de besten. Prachtige dingen maakt ze. Zo eenvoudig, maar alles klopt: de lijnen, de kleuren, de sfeer. Ik twijfel nog welk werk ik van haar zal aanschaffen.

Instagram @isabellefeliu

 

@SARAHSHABACON / @BOHEMEGOODS

De vrouw met een camelkleurig leven en tevens founder van webshop Bohème Goods: Sarah Shabacon. Geweldig mens, moeder en ondernemer. Betoverend mooi. Ze is de hele dag op zoek naar vintage schatten en dat levert flink wat smakelijke plaatjes op. Haar producten zijn doorgaans niet te betalen (al helemaal niet als je ze naar Nederland wil laten verschepen), maar haar kinderen zijn absoluut om op te vreten.

Instagram @sarahshabacon & @bohemegoods

 

@_MANANA_MANANA_

Volg je Mañana Mañana nog niet op Insta? Dan hier een kleine reminder. Want mijn content ik ook best aardig, al zeg ik het zelf.

Instagram @_manana_manana_

-


-

Tekst, beeld & vormgeving: Nina Nijland Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden