Teken Therapie - Jouw droombestemming

Er is weinig therapeutischer dan lekker een beetje krabbelen op een papiertje. En of die tekeningetjes mooi moeten worden? Dat boeit dan helemaal niemand. Wanneer je even geen inspiratie meer hebt, je je niet meer kunt concentreren of je je zinnen wilt verzetten, teken het dan gewoon van je af. Om je daar een beetje mee te helpen, bedachten we de nieuwe rubriek Teken Therapie, waarin iedere maand een andere illustrator of tekenwonder jou een kleine opdracht geeft.  Deze maand is het de beurt aan fotografe, illustratrice en grafisch vormgeefster Nikita Holst. Volg je Nikita nog niet op Insta? Dan mis je wat in je leven. Ga dat dus doen en klik hier. We vroegen Nikita om een tekenopdracht voor jullie te bedenken, zodat jullie je drukke gedachten eens even goed opzij kunnen zetten. Waarom mediteren als je ook kan tekenen, toch? Al het tekengerei in de aanslag? Hier komt ie:  
 - TEKEN IETS WAT TE MAKEN HEEFT MET JOUW DROOMBESTEMMING -
Van Texel tot Venetië. En van de bank van je ouders, tot de sahara. Het is helemaal aan jou! Nikita's droombestemming is California en waar denk je aan als je aan LA denkt? Precies, palmbomen. 'Ze roepen bij mij vrijheid, altijd zomer, creativiteit en het supersterren-leven op. Allemaal dingen die ik maar wat interessant vind. Mijn droom is om daar een paar maanden te wonen en te werken.' Nikita maakte haar tekening met potlood en fineliner, maar wanneer jij de jouwe met houtskool of glitter gelpennen wilt maken, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed. En, net zoals de vorige keer, onthoud dat je tekening niet perfect hoeft te zijn. Want perfect is ook maar saai. Doe je mee? We zijn benieuwd naar je creatie. Mocht je ‘m bijvoorbeeld willen delen op Insta, tag ons dan even! Of gebruik #tekentherapie. Vinden we gezellig. Lijkt het jou wel wat om ook eens een editie van deze rubriek te verzorgen? Stuur dan een mailtje naar info@manana-manana.nl!  
  Illustraties: Nikita Holst Freelance fotograaf, grafisch vormgever en illustreert ook. Kan uren op Pinterest en Instagram rondhangen, werkt part-time bij Amayzine, houd van het zoeken naar de leukste interieurspulletjes en wordt het gelukkigst van het bezoeken van nieuwe plekken in het buitenland. Grafische vormgeving & tekst: Nina Nijland Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen. Heb jij ideeën voor Mañana Mañana of zijn er onderwerpen die je graag terug zou willen zien? Laat het ons hieronder weten!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden