Dit wil je: Mañana Mañana X Dorstlust December Drankjes Doos

Morgen is het december. Dé maand om je lekker te vergrijpen aan allerlei bourgondisch voedsel en jezelf eens goed te laten vollopen met feestelijke drankjes. De maand om te proosten op het leven, het nieuwe jaar, of alle kut momenten die voorbij zijn gekomen in het afgelopen jaar. En omdat het leven, en bovenal december, te kort is om alleen maar saaie drankjes te drinken, besloot ik de handen weer eens ineen te slaan met mijn vrienden van Dorstlust. Samen bedachten we voor jullie de Mañana Mañana X Dorstlust December Drankjes Doos.

Zo, nu ik je aandacht heb, ga ik je haarfijn uitleggen wat dat precies inhoudt. Tijdens een kop koffie (en het proeven van allerlei nieuwigheden uit het Dorstlust assoti) met Tessa, het drankorakel en tevens oprichter van Dorstlust, kwamen we op het idee: een doos vól met allerlei mooie, lekkere drankjes voor tijdens de maand December. Want zeg zelf, is er een maand waarin er wilder geborreld wordt dan in december? Precies, dat dachten wij ook. En mocht je je gasten misschien wel eens wat anders willen voorzetten dan een kratje supermarktpils, dan is de Mañana Mañana X Dorstlust December Drankjes Doos voor jou dé uitkomst. Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig wat er allemaal inzit, in die doos. Begrijp ik, nou komt ie:
- 4x Aqua Monaco Ginger Monaco (230 ml)
- 4x Aqua Monaco Golden Monaco (230 ml)
- 2x Goldkehlchen Appel Cider (330 ml)
- 3x Luscombe Grapefruit Tonic (200 ml)
- 1x Brick Grin (500 ml)
- 3x Nix & Kix Peach-Vanilla (330ml)
- 2x Schnick-Schmack Rood (330 ml)
- 3x And Union Unfiltered Lager (330 ml)
- 3x And Union Sunday Pale Ale (330 ml)
- 1x Fentimans Pink Grapefruit Tonic (500 ml)

We hebben gekozen voor een mix tussen bieren, frisjes en een gin (je kunt alle productnamen hierboven aanklikken om meer over de drankjes te lezen). Het aanbod is dus gevarieerd en bevat zowel drankjes mét alcohol als drankjes zonder alcohol. Bovendien is het overgrote deel nog met elkaar te mixen ook. De doos is gevuld met 24 drankjes en kunnen we jullie voor een heel lekker prijsie aanbieden. Namelijk €45,00 voor de hele doos. En dat is inclusief verzending (a €6,00). Wordt het gewoon bij je thuisbezorgd wanneer dat jou uitkomt. Hoef je niet met zware flessen te gaan sjouwen enzo. Wil je de doos aanschaffen? Klik dan hier. Gegarandeerd de blits maken dus tijdens de feestdagen. Bovendien vind je in de Stylish Zuipen rubriek op Mañana Mañana allerlei leuke recepten en inspiratie voor het maken van feestelijke drankjes. Proost!
-


Fotografie, ontwerp & tekst: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Drankdeskundigheid: Tessa Monfrooy
Heeft vijf jaar geleden Dorstlust opgezet is een frisdrank-vrouw pur sang. Bij Dorstlust moet je wezen als je eens iets ánders wilt drinken, in de allerleukste horeca, of gewoon, bij je thuis. Met de Drankerij in Amsterdam Oost als uitvalsbasis is ze druk bezig met de missie: Dorst Lessen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden