De Insta Klas - de afterparty

Man, man, man, jongens! Wat hebben we een fantastische eerste editie van De Insta Klas mogen beleven met z’n allen. Hoewel het altijd toch wel een beetje spannend is, zo’n primeur: hatsééé met de billen bloot. De Amstelkerk was zaterdagochtend gevuld met knappe koppen, verse bloemen en gezellige cocktails. We trapten de Klas af met een presentatie die uit elkaar knalde van persoonlijke styling- en fotografietips, trucs en Insta-obstakels, allemaal uit eerste hand. 

Tijdens het tweede deel - de praktijkopdracht - kwam iedereen helemaal los en werden alle objecten, los en vast, ingezet. Tapijten werden de zaal door gesleurd, discoballen werden doorgegeven, confetti werd in het rond gestrooid, met gevaar voor eigen enkels werd op stoelen gestaan: het gebeurde allemaal om tot het aller, allerlekkerste stillevenbeeld te komen. Benieuwd naar de creaties van de dag? Onder de hashtag #DeInstaKlas vind je de meest mooie foto’s die afgelopen zaterdag zijn gemaakt. Ook schoot het legendarische fotografieduo Kee & Kee een aantal hele lekkere plaatjes. Hierbij een korte sfeerimpressie.

                           

En dit zijn nog lang niet alle foto's! Je vindt de complete fotoserie in dit album op onze Mañana Mañana Facebook pagina. Daar kun je zo ook makkelijk opslaan, mocht je dat willen. Wil je een volgende editie van De Insta Klas bijwonen? In 2018 zal er naar alle waarschijnlijkheid een tweede editie plaatsvinden. Houd onze Instagram-accounts @_manana_manana_, @nijland_nina en @kellynederlof in de gaten! Fotografie: Kee & Kee  

 


  De Insta Klas werd mede mogelijk gemaakt door:

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden