Even een positieve noot: Quarantaine bingo

En opeens zaten we in quarantaine. Hoewel de ernst van de situatie natuurlijk alom bekend is en er bij mij ook flink inhakt, ben ik van mening dat positiviteit ons op de been houdt. Of zoals Bassie en Adriaan al eerder mooi verwoordde: wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen. Ik heb me de afgelopen week zó druk gemaakt, dat het me begon op te vreten en ik afgelopen maandag besloot: ik ga deze situatie eens van de positieve kant bekijken. Me focussen op de mensen die wél binnen blijven bijvoorbeeld en de tijd nemen om te reflecteren nu er ook voor mij klussen wegvallen.

Ik begrijp dat (na hoeveel quarantaine dagen inmiddels?) de muren misschien een beetje op je af beginnen te komen. Of je je kinderen inmiddels het liefst achter het behang zou plakken. Daarom ging ik op zoek naar een manier om je blik en gedachtes even te verleggen. Zo werd 'De Mañana Mañana Quarantaine Bingo' geboren. Dus uitprinten die bingokaart, gooi de ramen open en begin met afkruizen! Of zet je kinderen op een stoel voor het raam en je hebt er hopelijk een kwartier even geen kind aan. Een volle kaart is gegarandeerd een goed humeur! 

Kop op, lieve mensen. En als jij je in een situatie bevindt waar even helemaal niets te lachen valt, dan denk ik aan je. Samen komen we hier weer bovenop. Wees lief voor jezelf en elkaar!

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden