Printen maar: 2019 jaarkalender

Welkom in 2019, lieve mensen. Man, wat is er fijner dan zo'n heel fris nieuwjaar? Vol met kansen, avonturen en onvoorspelbaarheid. En om dat te vieren gooi ik er meteen maar een cadeautje tegenaan, namelijk deze gezellige 2019 kalender. Die download je verderop in dit artikel helemaal gratis en voor niets. 

Heb jij goede voornemens? Ik heb, ondanks dat ik ze vrijwel nooit allemaal nakom, toch maar weer eens een rijtje gemaakt:

- Liever zijn (zowel voor mezelf, als de mensen om me heen)
- Gezonder leven
- Het overzicht leren houden (vooral op werkgebied)
- Minimaal één ding doen wat ik nog nooit gedaan heb (mag alles zijn van een reis tot een cursus meubelmaken)
- Financiën écht op een rij krijgen
- Mijn bedrijf laten groeien
- Meer verdiepen in mindfulness
- Betere balans vinden tussen freelance klussen en Mañana Mañana (sorry dat jullie de afgelopen maand zo weinig van me gehoord hebben hier, dat kan natuurlijk niet langer zo)

Nah, genoeg geluld. Je kunt de kalender hier gratis downloaden. Ik heb 'm voor je ontworpen op A4, zodat je 'm makkelijk zelf kan uitprinten. Geef je 'm een mooi plekje? Ben benieuwd hoe ie erbij zal hangen. Gelukkig nieuwjaar!

-Tekst & ontwerp: Nina Nijland Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden