Wat is het leven mooi - Schoencadeaupapier

Denk er eens over na: hoeveel lelijke gebruiksvoorwerpen kom je wel niet tegen in het dagelijks leven? Neem bijvoorbeeld die vijftig verschillende kruidenpotjes die in je keuken staan of die naamkaartjes die je bij je AH moestuintjes krijgt als de tijd weer rijp is. Omdat het leven te kort is voor lelijke dingen, helpen wij de wereld een beetje mooier te maken.

Met in deze editie: schoencadeaupapier. De Sint is immers weer binnen, dus het schoenzetten kan beginnen! Want wie wordt er nou blij van dat Blokker inpakpapier, dat in december 1996 een keer ontworpen werd door Anita van de Blokker designafdeling en anno 2017 nog steeds in de schappen ligt. Van dat pakpapier in lekker schreeuwerige primaire kleuren met van die gePhotoshopte pepernoten en schuimpjes erop. Je kent het wel. Nou, daar zitten wij niet meer op te wachten. Als wij cadeautjes uitdelen, uh we bedoelen de Sint, dan willen we dat die er zo mooi uitzien dat ze eigenlijk te mooi zijn om open te maken. Want wat is er nu leuker dan het uitpakken van cadeautjes? Precies, het uitpakken van mooie cadeautjes. Daarom, van ons, voor jullie, drie gezellige soorten Sint en Piet inpakpapier. Uitprinten en inpakken maar! 

Wij zijn heel benieuwd wat lelijke dingen zijn waar jij je dagelijks aan kunt storen. Laat het ons hieronder weten!  

 


 

Fotografie, vormgeving & tekst: Nina Nijland

Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen. 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden