Wat is het leven mooi - Kerstmenukaart

Denk er eens over na: hoeveel lelijke gebruiksvoorwerpen kom je wel niet tegen in het dagelijks leven? Neem bijvoorbeeld die vijftig verschillende kruidenpotjes die in je keuken staan of het gemiddelde Sinterklaas inpakpapier. Om nog maar niet te spreken over de naamkaartjes die je bij je AH moestuintjes krijgt als de tijd weer rijp is. Omdat het leven te kort is voor lelijke dingen, helpen wij je om de wereld een beetje mooier te maken.

  Met in deze editie: een menukaart voor tijdens het Kerstdiner! Want hoe fancy is het als je je gasten, wanneer ze aanschuiven, alvast kunt vertellen wat jullie gaan eten die avond. Weet iedereen waar ie aantoe is, lekker overzichtelijk. En het staat nog leuk ook, op de borden enzo. Oh, mocht je trouwens nog inspiratie willen opdoen over het dekken van de Kersttafel, of allerlei verschillende makkelijke toetjes, dan kun je hier onze Kerstspecial bekijken. En die is leuk hoor, ja echt.     We hebben de menukaart in zowel een gekleurd als een zwart-wit ontwerp voor je toegevoegd aan dit artikel. Even uitprinten op een net wat dikker papiertje, uitknippen en pennen maar!       Wij zijn heel benieuwd wat lelijke dingen zijn waar jij je dagelijks aan kunt storen. Laat het ons hieronder weten!  

 


 

Fotografie, vormgeving & tekst: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen. 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden