Hier word je blij van: Gratis kleurplaat

Alle muren al een nieuwe kleur gegeven, planten keurig verzorgd, kast uitgeruimd, grote lenteschoonmaak voltooid, en nu? Deze quarantaine periode zorgt er (mits je kinderen hebt) voor dat we massaal allerlei vergeten hobbies oppakken. Wat dacht je van tekenen als volgend project? 

Omdat ik weinig therapeutischer vind dan tekenen, ontwierp ik deze botanische kleurplaat voor jullie. Dient zowel jong als oud overigens, dus mocht je kinderen hebben en nu ook eindelijk eens een hobby willen oppakken: stop je kinderen dan vooral deze kleurplaat toe. 

Downloaden, uitprinten en kleuren maar. Laten jullie me zien hoe ze geworden zijn? Tag me gerust op Instagram (@_manana_manana_). Vind ik hartstikke leuk.

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden