Hier word je blij van: Complimenten uitdelen

Iedereen heeft wel eens van die dagen waarop je gewoon even niet zo lekker in de wedstrijd zit. En wat doe je dan? Bij de pakken neerzitten? Dat dachten wij niet. Jou krijgen ze niet klein hoor. En daar gaan wij je bij helpen. Gewoon, door jou dingen voor te schotelen waar je blij van wordt dus. En dan zul je zien dat je dag er meteen een stukkie leuker uit gaat zien. 

Met in deze editie: complimenten uitdelen. Iets wat de mens doorgaans te weinig doet. Probeer het eens, want als jij iemand een compliment geeft, krijg jij er automatisch een goed gevoel voor terug. Gratis en voor niets. Dus, tover eens een lach op het gezicht van iemand die je niet kent, of iemand die je juist heel goed kent en je zult merken hoeveel voldoening en vreugde dat met zich meebrengt. En omdat we begrijpen dat het af en toe best wel eens spannend kan zijn om te zeggen dat je gek bent op iemand, helpen we je een beetje op weg. Met kant en klare complimenten en liefdesbetuigingen. Digitaal, dat wel, want we leven immers in 2018. Maar voel je vrij om ze lekker analoog op iemand te projecteren hoor. Even goeie vrienden. Jongens, wacht niet langer, het is de maand van de liefde. Download hieronder drie gratis complimentjes en slinger ze via sociale media de wereld in. Wees lief voor elkaar. Wordt de wereld echt een stuk gezelliger van. En jij hopelijk een stuk vrolijker.  


 

Tekst, fotografie en ontwerp: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen. 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden