Gratis telefoon achtergrondjes voor iedereen!

Wist je nog toen we Mañana Mañana lanceerden en iedereen gratis achtergrondjes voor hun telefoon kreeg? En dat dat heel leuk was? Nou, dan hebben we goed nieuws. We hebben namelijk een hele nieuwe lading met verse achtergrondjes voor jullie ontworpen. Nog beter nieuws: ze kosten wéér he-le-maal niets. Pakken wat je pakken kan! 

Ze zijn lekker zomers. Ze zijn vrolijk. Ze zijn gezellig. En aangezien je toch een keer of tachtigduizend per dag op je telefoon kijkt, is het wel lekker als je dan iedere keer zo'n vet leuk achtergrondje ziet. Word je gegarandeerd blij van. En daar worden wij dan weer blij van, als we jou blij maken. Win-win! Dus hup, downloaden geblazen!

Hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Downloaden is een fluitje van een cent: klik of houd je duim op het achtergrondje dat jij wilt hebben en je wordt doorverwezen naar het bestand. Opslaan en gaan met die banaan!

 

 


 

© Copyright 2017 Mañana Mañana, Amsterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Alle teksten, beeldmateriaal, grafieken, geluids-, animatie- en videobestanden en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom.

De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd; noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website of social media kanaal, zonder dat hier toestemming voor is gevraagd. Deze website kan tevens afbeeldingen bevatten waarop auteursrechten van derden rusten. 

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden