Daar zijn ze weer: gratis telefoonachtergrondjes!

Yes, daar zijn ze weer: nieuwe telefoonachtergrondjes! De zevende lading alweer! Want hé, ook je telefoon verdient ieder kwartaal een nieuwe outfit. Althans, dat vind ik. Je sleurt die telefoon immers dagelijks overal mee naartoe, dus dan kan dat apparaat er maar beter goed uitzien. Toch?

Zoals alle achtergrondjes door mij ooit gemaakt, zijn deze ook weer helemaal gratis. Dus sla ze op, stuur ze door, doe ze cadeau, maak er goed gebruik van! Je kunt ze bijvoorbeeld ook instellen als What’s app achtergrond. 

Opslaan doe je op je telefoon gewoon door je duim een tijdje op jouw favo achtergrondje te houden. Dan komt de optie ‘opslaan’ vanzelf opgepopt.

        

Oh en ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om een spotlight te zetten op de nieuwe collectie prints die deze week lanceerde. Want hé, dit platform kan natuurlijk niet bestaan van het enkel weggeven van gratis achtergrondjes voor je telefoon. Dus mocht je het leuk vinden, neem dan eens een kijkje! Dat kan door hier te klikken. Wie weet zit er iets voor je tussen wat je heel mooi vindt. Zou ik heel leuk vinden.

 

 

Illustraties, ontwerp & tekst: Nina Nijland

Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.


© Copyright 2019 Mañana Mañana, Amsterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Alle teksten, beeldmateriaal, grafieken, geluids-, animatie- en videobestanden en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom.

De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd; noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website of social media kanaal, zonder dat hier toestemming voor is gevraagd. Deze website kan tevens afbeeldingen bevatten waarop auteursrechten van derden rusten.

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden