Cadeautje: telefoon achtergrondjes voor iedereen!

Vandaag is het dan eindelijk zo ver: Mañana Mañana is de lucht in geslingerd. Wat een feest zeg. Om dat te vieren willen we jullie graag iets cadeau doen. En aangezien onze telefoons tegenwoordig een soort verlengde van ons lichaam zijn, dachten we dat het leuk was om achtergrondjes voor jullie mobiele apparatuur te ontwerpen. Want als je dat ding zo vaak gebruikt, kan ie er maar beter goed uit zien. Fashion (lees: fesjun) voor je telefoon dus. Ga ze downloaden! Stuur ze door naar al je vrienden! Het is gratis!

"And you get a mobile wallpaper, and you get a mobile wallpaper, and you, and you!"

Hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Downloaden is een fluitje van een cent: klik op het achtergrondje dat jij wilt hebben en je wordt doorverwezen naar het bestand. Opslaan en gaan met die banaan!

 

 


 

© Copyright 2017 Mañana Mañana, Amsterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Alle teksten, beeldmateriaal, grafieken, geluids-, animatie- en videobestanden en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom.

De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd; noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website of social media kanaal, zonder dat hier toestemming voor is gevraagd. Deze website kan tevens afbeeldingen bevatten waarop auteursrechten van derden rusten. 

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze gepubliceerd worden