Eindejaarspresentje: gratis achtergrondjes voor iedereen!

Kerst is weer achter de rug en het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. En omdat die dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw altijd een beetje vreemd zijn, én we jullie heel erg willen bedanken voor al jullie enthousiasme en lieve woorden het afgelopen half jaar: hier een nieuwe lading gratis telefoonachtergrondjes voor jullie allemaal! 

Want jongens, poe, het was me het jaartje wel weer. Toen ik op 20 mei 2017 Mañana Mañana de lucht in slingerde, had ik nooit durven dromen dat jullie het allemaal zo zouden begrijpen en waarderen. Dankjulliewel daarvoor. Dat vind ik echt heel bijzonder.

In het nieuwe jaar ga ik weer heel hard mijn best doen om mooie dingen voor jullie te maken. En dat moet helemaal goed komen, want we gaan een jaar in vol met nieuwe kansen, spannende avonturen, creatieve projecten, fijne artikelen, gezellige evenementen en heel veel mooie nieuwe producten. Ik heb er zin in! En om dat te vieren: hierbij een set van zes verschillende, feestelijke, achtergrondjes voor jullie telefoontjes. Helemaal gratis en voor niets.

 

Alvast een heel fijn 2018 gewenst, jongens. Ik hoop dat al het geluk van de wereld jullie tegemoet komt.

 


 

Illustraties, ontwerp & tekst: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele bek vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

2 Comments
 • Madelon

  29 december 2017 at 15:38 Beantwoorden

  Te leuk! Ik kan mij voorstellen dat dit een heel bijzonder jaar voor jou is geweest, super knap wat je allemaal hebt bereikt. Let’s go for another happy new year, ik weet zeker dat ook 2018 jouw jaar wordt! ???

  • Mañana Mañana

   3 januari 2018 at 09:04 Beantwoorden

   Wat een super lief berichtje, dankjewel! Jij ook een heel fijn en inspirerend 2018 toegewenst! X

Post a Comment