Daar zijn ze weer: gratis telefoonachtergrondjes!

Yes, daar zijn ze weer: nieuwe telefoonachtergrondjes! De zevende lading alweer! Want hé, ook je telefoon verdient ieder kwartaal een nieuwe outfit. Althans, dat vind ik. Je sleurt die telefoon immers dagelijks overal mee naartoe, dus dan kan dat apparaat er maar beter goed uitzien. Toch?

Zoals alle achtergrondjes door mij ooit gemaakt, zijn deze ook weer helemaal gratis. Dus sla ze op, stuur ze door, doe ze cadeau, maak er goed gebruik van! Je kunt ze bijvoorbeeld ook instellen als What’s app achtergrond. Of gebruiken in Insta Stories (tag @_manana_manana_ dan wel even hè, dat zou aardig zijn).

Opslaan doe je op je telefoon gewoon door je duim een tijdje op jouw favo achtergrondje te houden. Dan komt de optie ‘opslaan’ vanzelf opgepopt.

        

Oh en ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om een spotlight te zetten op de nieuwe collectie prints die deze week lanceerde. Want hé, dit platform kan natuurlijk niet bestaan van het enkel weggeven van gratis achtergrondjes voor je telefoon. Dus mocht je het leuk vinden, neem dan eens een kijkje! Dat kan door hier te klikken. Wie weet zit er iets voor je tussen wat je heel mooi vindt. Zou ik heel leuk vinden.


Illustraties, ontwerp & tekst: Nina Nijland
Stylist, vormgever, illustrator en tevens oprichter van Mañana Mañana. Inderdaad, dat is een hele mond vol. Lang verhaal kort: maakt graag mooie dingen (in welke vorm dan ook) en is ervan overtuigd dat mensen zichzelf veel te serieus nemen.

2 Comments
 • Ilse

  8 februari 2019 at 09:30 Beantwoorden

  Noujaaaa! Nieuwe telefoon en weet gewoon niet hoe ik ze op kan slaan🤦‍♀️ Hij reageert niet op lang vasthouden in ieder geval. Ze zijn zo mooi!

  • Mañana Mañana

   14 februari 2019 at 08:38 Beantwoorden

   Op een iPhone zou het zo moeten lukken! Andere telefoons dacht ik ook, maar misschien even Googlen? Dag! Nina

Post a Comment