Mañana Mañana blog - Mañana Mañana
19169
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-19169,page-child,parent-pageid-1815,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hier wil je heen: Rondje Toscane

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat ik dit jaar op vakantie ging naar Italië. Naar Toscane met de auto. En dat was me een partijtje een feest. Want hallo, als je iedere dag je lichaamsgewicht in pizza’s en pasta’s eet, wie is er dan niet gelukkig? Omdat ik jullie dit levensgeluk niet wil onthouden, heb ik wat hoogtepunten op een rij gezet. READ MORE

0
0

Op zoek naar mijn ‘perfecte’ lijf: Hoofdstuk 4 – Conclusie

In deze artikelreeks neem ik jullie mee in mijn zoektocht naar mijn ‘perfecte’ lijf. Dit omdat ik me realiseerde dat ik de afgelopen tien jaar chronisch ontevreden ben geweest met mijn lichaam, ongeacht hoeveel kilo Nina er op dat moment aanwezig was. In de afgelopen hoofdstukken heb je kunnen lezen hoe ik op verschillende manier onderzoek heb gedaan om tot een bepaalde ‘strategie’ te komen, die ervoor zorgt dat mijn hoofd en lijf in harmonie zijn en ik geen tijd meer hoef te verspillen aan het toelaten van onzekerheden.  READ MORE

0
0

Buiten Gewoon Amsterdam Fietstours – #01 Amsterdam West

Lieve Amsterdammers, deze is voor jullie. Het viel me de laatste tijd namelijk op hoe mijn Amsterdamse omgeving het steeds heeft over ‘meer behoefte aan ruimte om zich heen’ en ‘lekker de natuur en de rust opzoeken’. Dit zette me aan het denken en deed me besluiten de uitdaging aan te gaan: ik wil de Amsterdammer eens lekker uit z’n stad (lees: bubbel) halen. Te overtuigen om eens onder die ring door te fietsen, of dat IJ over te steken. Letterlijk: want Amsterdam buiten de ring is het ook zo mooi én groen. En zo dichtbij. En zo werden de ‘Buiten Gewoon Amsterdam Fietstours’ geboren.READ MORE

0
0

Betaalbaar Pinterest Paradijs – Pastel Parade

De mooiste huizen vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, zijn we op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken.READ MORE

0
0