Mañana Mañana blog - Mañana Mañana
19169
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-19169,page-child,parent-pageid-1815,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bak je blij: 3 makkelijke no bake verjaardagstaarten

Wil je je lievelingsmensen lekkere zelfgebakken taart voorzetten op je verjaardag, maar heb je of geen tijd, talent of ervaring? Ik voel je. Ik had nog nooit een taart gebakken in mijn leven, maar dit jaar vond ik het toch eens tijd worden. Ik deed research en ging voor deze drie toppers. En spoiler: ze zijn geweldig lekker geworden.

READ MORE

0
0

Hier wil je naartoe: Oh oh Den Haag

Waarom een trip naar het buitenland, als je je eigen land nog niet eens helemaal ontdekt hebt? ‘Want hallo, hoeveel plekken zijn er wel niet in ons kikkerlandje die ik nog nooit gezien heb?’ bedacht ik me. En zo besloot ik, samen met mijn moeder en zusje, een bezoek te brengen aan Den Haag. Je weet wel, die mooie stad achter de duinen.

READ MORE

0
0

Doe het lekker zelf: pompomslingers maken

Vandaag is het mijn verjaardag en dus hangen we lekker de slingers uit. En wie ooit heeft bedacht dat slingers driehoeken van plastic moeten zijn, is een ei(kel). Want zijn slingers van, laten we zeggen, pompoms bijvoorbeeld niet veel leuker? Precies, dacht ik ook. Dus hup, aan de slag ermee. Je kunt ze namelijk heel eenvoudig zelf maken.READ MORE

0
0

Nina’s lievelings: Verjaardagsverlanglijstje

Het werd wel weer eens tijd voor een lekker lijstje met persoonlijke favorieten. Eind deze maand is het mijn verjaardag en dat vier ik het liefst als een nationale feestdag. Want hallo, dat is de dag dat je ter wereld kwam. Dus als je dat al niet viert, wat dan in godsnaam nog wel? Enfin, in deze editie neem ik je mee door mijn verjaardagsverlanglijstje.READ MORE

0
0