Mañana Mañana blog - Mañana Mañana
19169
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-19169,page-child,parent-pageid-1815,theme-stockholm,woocommerce-no-js,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Interieurinspiratie: Welkom in mijn badkamer

Afgelopen zondag maakte ik mijn badkamer grondig schoon en dacht ik, laat ik die weer eens vastleggen op de gevoelige plaat. De foto postte ik op Instagram. Men bleek onder de indruk van de badkamer. Erg onder de indruk zelf. Daarom besloot ik; laten we eens wat dieper ingaan op dat kleinste kamertje van ons huis.

READ MORE

0
1

Jouw eigen Pinterest paradijs – Droomkeuken in de maak

De mooiste interieurs vind je op Pinterest. Niet in het echt? Nee, want dat is niet te betalen. Althans, vaak niet. Hoevaak is het al wel niet gebeurd dat je je droomhuis op Pinterest zag en dacht: die salontafel moèt ik hebben. Je klikt wat door en nog eens wat door en dan kan het huilen beginnen: die salontafel blijkt een godsvermogen te kosten. En omdat we willen voorkomen dat jullie de rest van de maand moeten leven op water en brood na zo’n interieuraankoop, ik ben op zoek gegaan naar de betaalbare versies. Om het allemaal wat haalbaarder te maken.

READ MORE

0
0

Nina’s lievelings: lekker vega(n) eten in Amsterdam

Het kan af en toe best een uitdaging zijn: vegetarisch (of laat staan veganistisch) happen wanneer je buiten de deur gaat eten. En dat het dan nog lekker is ook. Nu realiseer ik me dat we in Amsterdam redelijk verwend zijn, als in: overal staat wel iets vegetarisch op de kaart, maar dit lijstje moet je even opslaan als je smaakpallet meer uitdaging wil dan de ‘ravioli met gegrilde groenten’.

READ MORE

2
0