Mañana Mañana blog - Mañana Mañana
19169
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-19169,page-child,parent-pageid-1815,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hier wil je naartoe: Marrakech 2.0

We kunnen inmiddels wel stellen dat Marrakech, naast Amsterdam, écht m’n lievelingsstad is. De kleuren, geuren, spullen, manier van leven, alles inspireert me. En omdat ik inmiddels best wel weer wat nieuwe leuke plekken heb aangedaan, vond ik het wel weer eens tijd voor een nieuw artikel met tips.

READ MORE

0
0

Interieur inspiratie: de mooiste muurkleuren

Als je mij een beetje kent weet je dat ik de muren in mijn huis het liefst iedere maand een andere kleur geef. En dat dus ook doe. Houdt de boel lekker dynamisch, weet je. Het leven is te kort om je huis te lang hetzelfde te laten. In dit artikel zet ik al mijn favoriete muurkleuren van dit moment voor je op een rij. Wie weet steek ik je aan met mijn schilderenthousiasme.

READ MORE

2
0

Bak je blij: 3 makkelijke no bake verjaardagstaarten

Wil je je lievelingsmensen lekkere zelfgebakken taart voorzetten op je verjaardag, maar heb je of geen tijd, talent of ervaring? Ik voel je. Ik had nog nooit een taart gebakken in mijn leven, maar dit jaar vond ik het toch eens tijd worden. Ik deed research en ging voor deze drie toppers. En spoiler: ze zijn geweldig lekker geworden.

READ MORE

0
0